Met het NIB Incassopakket kunt u een jaar lang buitengerechtelijke incasso’s indienen. Het aantal is onbeperkt! U kunt uw vorderingen eenvoudig volgen via www.nibincasso.nl. Binnen één werkdag sturen wij de eerste ingebrekestelling naar uw debiteur.

50% korting op buitenlandse incasso: TCM Netherlands is een zusterorganisatie van Nationaal Incasso Bureau en incasseert in meer dan 150 landen. Een internationale vordering wordt geïncasseerd vanuit het land waarin de debiteur zich bevindt. Dit gebeurt door medewerkers die de taal spreken, de cultuur kennen en op de hoogte zijn van de lokale wet- en regelgeving.

Iets waar de meeste ondernemers niet bij stilstaan zijn de betalingsvoorwaarden. Zijn uw betalingsvoorwaarden wel toereikend? Met het Incassopakket krijgt u gratis advies over uw betalingsvoorwaarden.

Tevens ontvangt u van ons onze digitale NIB sticker welke u kunt gebruiken bij het versturen van uw laatste herinnering.

U ontvangt een model herinneringsbrief van ons. Een betalingsherinnering moet helder en duidelijk zijn, dit klinkt simpel, maar is het niet altijd.

U hebt 24 uur per dag de mogelijkheid voor inzage in de voortgang van uw dossier(s).

Schaft u het incassopakket aan dan zorgen we voor één vast contactpersoon. Wel zo makkelijk voor u.

Bestel hier vandaag nog het NIB Incassopakket